Rap_Alemi70
|
Konu: DJ Akman - Fear Son Nefes C.tesi Mart 07, 2009 1:06 pm |
|
|
Yeter ALLAHIM yeter bitsinartık bu kader 1 sana 1 bana hosgeldin kocakara zindana 4 elle dolu dünyanın ortasında hepimizi yine sözleri doluluk felsefe olsun dogum adresi simdi nerdeyii dünya üserindeki yaşamış oldugu hayrın ıcınde hiç bir yerdeyim terk eden hüzünlerdeki ezildi dost dedigi kisiler gondereydi hayata küstürdügü insanlara isyan etti ama dogru yoldan vazgeçmedi demek olan bu gezegeni döne döne insanlarda döndü galiba ....nicin bu savaşlar insanlgı karanlık bir gecede yerinimi düşmanlık almış insan oğlu aldanmış sahte yüzlere 20 sene boyunca görüyorum yaptıklarınla alınacagım yaptıklarımla anıcak satanlara deme zamanı geldi yeter ulan yeter !! açGözlerini gör bu dünyada olan biten kahpeliği yeter ulan yeter !! bitmeyen serefsizlerden gelen darbeler yeter ulan yeter !! ac gözlerini gör bu dünyada olan kahpeliği dost dedik boku cıktı hayata güvendik çok kötü koydu yolumuz yine bok cukuru hayatı yok eden 1 konu bu yoldan gecenleri sizlere hatıra kalan acı bir sonu bırak oyunu hayatın oynu joker hakkı doldu bütün rüyalarım soldu ama sonu yoktu insanlara olan nefretim gözümde kinim hayata küsen bedenim ama bak baba yenilmedim! hayallerle dolu günlerim... iste buda karderim yeter ulan yeter !! gör bu dünyada olan kahpeligi /3 bitmeyen serefsizlerden gelen darbele |
|