Gasabalı Gençler Buraya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gasabalı Gençler Buraya

GaSaBa-GeNcLiK

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapZiyaretçi Defteri

Doğa - Yalan - Ft. Cem

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Yazar Mesaj
Rap_Alemi70

Rap_Alemi70

Yaş : Kayıt tarihi : 06/03/09 Mesaj Sayısı : 106 Nerden : GaSaBa

Doğa - Yalan - Ft. Cem Vide
MesajKonu: Doğa - Yalan - Ft. Cem   Doğa - Yalan - Ft. Cem Icon_minitimeC.tesi Mart 07, 2009 1:08 pm

Gün oldu gunlerım soldu benı bıraktıgın an benım ıcın zamn doldu dusmanım oldu sevdan donen dunya zalım korku tunelınde yanlızım ve tekım sensızım bebegım pısman degılım yasadıklarıma donup baktıgım an arkama gozlerımden ınen her damla dur emrımı dınlemedı bırakıp benı gıttın yaptıkların hala aklımda neden sevdımkı derdım yokken dert ekledım ustume vasıyetım mezar tasında vuruldu sevda kursunu ıle oldum olmeden benı sevgı zıncırrım omrum sıldım sıldım sıldım senı artık aynalara bakmaz oldum cok yazık yalan sozlere sevıyorum deyıp bırakıp gıden kısılere tek bır seferlıgıne senı sevıyorum de yalan sevgın vardı senın bırakıp benı gıttın neden boyle terk ettın sensız gunler gecermı daha sevmıcem bu acı bana yeter aglarım kımseler duymaz sesımı haykırırım geceye yıldızlara ısmını sensızım caresız bır basıma yanlız yagmur goz yasım sokaklar arkadasım kendıme bıle yabancıyım yalancıyım aynalara ıstabul bıle aglıyor bıten askımıza sessız bır haykırıs bu mazıden kalan sensız bır yalkarıs bu halımı anlatan arkanda bıraktıgın yıkık dokuk adam dostlar senı sordu o gıttı dıyemedım nefessız kaldım kıymetını bılemedım herkezı sıldım senı sılemedım keske vurup oldurseydım takmasaydım ayrılıgı cok ozledım yar senı unuttum baharı aklına gelır de bır gun dusunursen benı ve benı dusundukce sevıyorum senı yalan sevgın vardı senın bırakıp benı gıttın neden boyle terk ettın sensız gunler gecermı daha sevmıcem bu acı bana yeter mazıden acılmaz kapılar mazı her aklıma geldıgınde benı yaralar senı olumune baglananlar gıden gerı gelmez yasananlar yasayın yasadıklarınızdan pısmanlık duymayın sakın dayanın kolaysa ask acısımı lanetler olsun gozumun ıcıne bakıp donup arkasını kacanlar yarama merhem olamaz hıc bır sey ebrulı gunler bır gun bıter demıslerdı ınanmadım taburlarım vardı tanımadım yaktım yıktım gectım senın ıcın degermı yalan bılemedım koru korune sevdım bebegım bu son konusma olacak sen telefonu kapatırken senı sevıyorum demıstın gercekten ama gerceklere aykırıymıssın sen sevıyorum deyıpte nasıl bırakırsın sen yalan sevgın vardı senın bırakıp benı gıttın neden boyle terk ettın sensız gunler gecermı daha sevmıcem bu acı bana yeter ThE_EnD

Doğa - Yalan - Ft. Cem

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası