Rap_Alemi70
|
Konu: Dj Akman Feat Tehlikeli Madde ANNE Cuma Mart 06, 2009 8:14 pm |
|
|
ana seni çok özledim seni düşündükçe göz yaşlarım dinmek bilmedi yokluğun beni deli etti deli sendin benim için gerçek olan sevgi içimdeki aşk nefreti şimdi gittin yanımda sıran gelmişti kader diye çizilmişti bu yaşam kitabında yalan dünyada kaldım tek başıma ana devir değişmiş yalanlar doğrulara yetişmiş iki yüzlü köpekler seni arkadaş diye sayıp gerçek yüzlerini saklayıp milletin arkasında vuranlara kaldım tek sensin allahım bir tek dilek kalbimdesin hep yek üzüntüler içinde kaldım aklımda çıkamadım çıldırdım kendimi tutamadım bıraktım göğsümdeki olan selleri senin için akıttım her gece biten o eski günlerimi hatırladım bana verdiğin nasihatleri sayıkladım gözlerimi kapatıp seni kalbime kazdım çizilmez bu asla bunu kader diye kitabıma yazdım sendin benim bu dünyada kanadım uçamadım ana yıkıldım seni benden ayırdı yüce allahım yaralıyım annem unutanlar unutsun ben seni asla silemem gözlerimin içindeki kara bulutsun artık seninle çok şeyler paylaştık yaşam hariç oldu evladım sensin şimdi bu dünyada soldu artık benim zamanımda doldu yanına geliyorum ölenle ölünmezki ben senin için ölüyorum sonra devamını getirecem |
|