Rap_Alemi70
|
Konu: Fuat - Bu Dünyada Cuma Mart 06, 2009 8:22 pm |
|
|
üzerinden sinsice engellenemez bir sekilde belirtildiği gibi kitaptan ( Haşaaa! ) atlatılan harp sayısı döndürdü beni ( Taaşağa! ) liderlerimizin geriye dönüp kıçlarını kontrol etmesi ( aşaaa!) eğilmesinin gercekleşmesi öyle ciddi bir sillen yorumlanmakta ki ( aa ) sizler kaşınmaktasınız açıktasınız kafa üstünde catı oldugu halde kacıksınız bogazdaki petrol tankeri hesabından batıksınız yarıksınız şeftali misali hilali atmaca kanalıyla birleştiren dilin peygamberiyle karşı karşıyasınız çekil surdan ! kaldırımı aştınız plastik salata kabını aygaz ateşiyle ısıtanlarsınız siz arsızsınız ! karsılıksız hiç bir eylem yapmazsınız takmazsınız Fuat kan kussa ( anneee! ) ben kızılcık surubu içtim diye izninizle efendim ( ye ye ye...)
BU DÜNYADA YERİNİZ YOK SİZİN BİZİM KAZANILAN SAVASLAR SİZİN KALMADI VARINIZ YOGUNUZ BİzİM BONOBOLAR CILDIRIN HEPSİNİ DÜZÜN
bu dünyada yeriniz yok sizin bizim kazanılan savaslar sizin kalmadı varınız yogunuz yemedıgın arkanda yedıgın onundeee cagdaslasma amacı yarı yolda orospuluk dölünde kolunda altın bilezikler ve kıyafetlerle dolandırılan karılar gibi erkeklerde var kandırılan insan kılıgına burunmus sanatkar diye gecinen piçleri kursuna dizip guneste bırakın, koksun cesetleri nefret, kin ve sayısızlık dolu gırısımlerımın nedeni ( yeaa!) sizin düşük ucuz ve basıt kalıtenız düşük ceneli 50 cm capınta gömlek delik dikmeli spikerleriniz: hepinizi birden sikmem mümkün degil ama siz sıraya gecerseniz biz bi düsünürüz birimiz gidip kapasın kapısını omuzlarından süpürdü
BU DÜNYADA YERİNİZ YOK SİZİN BİZİM KAZANILAN SAVASLAR SİZİN KALMADI VARINIZ YOGUNUZ BİzİM BONOBOLAR CILDIRIN HEPSİNİ DÜZÜN
rap için kıcını yırtan Fuat ölümcül etkileri kagıda kusan bu surat süratle baldırını ustra yardımıyla açan yaratıcı geçinen plak şirketinde çalışan vesikalı sermayelere bir msj ım var lan ( eyoo ) yazılan gercekleri 4 kanaldan kaydeden sen -ne dedin sen neden, diyemeden kör kurbaya ceviren dilim kedi götünü görmüşlerin solundan ısık hızıyla gecen kör fanileri toplu mezarlara gömen aile mezarına işiyenleri yemene süren alnınıdan yazıyı silen rap yaptıgı halde yüzleri güldürebilen su içtiğin o legende kepenk keseleyen kac asi var armızda gercegi Diojen gibi gündüzleri mumla arayan kro sen (para para) parayla gosterişi birleştiren götveren lüküs hayat için damarlara eroin seren televizyon stratejileriyle beyinlerde yer edinen adilerin farkına varmak istemeyen boş kafalara rastgelen bedenler kendine bay ve bayanlar dedirtenler gaz odalarına bosalmak ıcın mı gırecekler gebereceklerr görmeden gercekleri elenecekler sıktıgım kursunlarla beneklenecekler ( ye ye yeeeahhh )
14 cm den aldıgım kudretim bekaretine beyaz yüzeylere döktüğüm bu nefretle bozmak benim vazifem degil ama ayaklar üzerine diktigin elle tutulur götle yıkılır imparatorlugun karsısında duran bir seyler olduguna inanma vaktin geldi de geçiyoorrr bilki bunca acıyı bosuna cekmedi dede ahmet oglu atlarını tasıyan suvarılerle yolum gunese dogru |
|