Admin
Admin
Rep sistemi Aktiflik : (0/0) Başarı Puanı : (0/0) Güçlülük: (0/0)
|
Konu: İsmail Yk - Gıcık Şey (Amman) Ptsi Mart 09, 2009 11:46 am |
|
|
bir değil bu son değil bu yaptığın on dört değil hem suçlu hem güçlü aklın başında değil acılar sana tatlı gelir buda bana zor gelir sen yıkıcı ben yapıcı ah seni gıcık şey
nedensiz kaçıyorsun bile bile yapıyorsun yok sakalım batıyormuş yok makyajın akıyormuş ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp)
amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadina yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey
seni ben buldum tiryakin oldum ah bir kere öpsen çok mutlu olurum o elma yanak şeftali dudak vazgeçilmez inan oldum ben manyak
salı salı sallanırmış çarşafa dolanırmış perşembe perişanlık hele cuma hiç olmazmış
ya öptürmüyorsun (öp öp öp öp)
amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey
amman amman amman aman amman amman amman amman aman amman
amman ruju muju akarmış amman öyle böyle olmazmış amman inadına yaparmış amman amman amman ruju muju akarmış amman dediğini yaparmış amman kendini beğenmiş amman aman aman gıcık şey |
|