Rap_Alemi70
|
Konu: Qarizma - Ya Sen Ya Ölüm Ptsi Mart 09, 2009 3:33 pm |
|
|
Hayatimi sana bagladim Sensin benim tek tutunacak dalim Hayalinle avunur hatiranla yasarim Olamadim sensiz yapamadim Daha fazla incitme su yuregimi Sevgim zaten yakiyor beni Birde ellerin yakmasin kalbimi O kadar guzelsin ki Guzelligini tarif edemem senin En sonunda zor imkansizi basardim Sen benimsin…
Dinle beni bebegim sensiz olamam bunu bilirsin Her zaman kalbimdesin alnima yazilmissin bir kere Sensin benim yeminim uzat ellerini bana sevdigim Ben aski senden ogrendim umutsuz gecen gunlerim Soyle bana sen bensiz yapabilirmisin Senden baskasini istemez bu yuregim Ya sen ya olum buna ne dersin?
Yollar cikmaz olsada sevmek bence bir omur Seven insan ayrilikla yasiyamaz ki olur Gece oldu icimde hep huzun Gozlerimin onunde hep o tatli gulusun
Bu askin icinde asla ayrilik olmasin Inan sensiz ben bu hayati yasayamadim Hala aklimda o bakislarin Sen aski bana tattirdin Bana tattirdin
Hayatin tadi yok ki sensiz Beni biraktin sen caresiz Kaldim tek basima kimsesiz Nasil yasarim ben sevgisiz
Hayatin tadi yok ki sensiz Beni biraktin sen caresiz Kaldim tek basima kimsesiz Nasil yasarim ben sevgisiz |
|