Rap_Alemi70
|
Konu: Qarizma - Bu askin sonu yok Salı Mart 10, 2009 3:37 pm |
|
|
seni gördügümde kalbim atmaz oldu durmustu hayal gibiydi kavusmak ama yokdu bu askin sonu gözlerine baktigimda gözlerin dolmustu doldu gözler sakin aglama en dogrusu bu sevgime laik degilsin bunu ben anladim senden bana kalan son hatiram bosa gecmis zamanim artik ayri olalim olamam ben seninle hadi elveda sana yaniyorum bosa gecmis zamana sakin birdaha adimi agzina alma degmezmis ugruna akkitigim gözyaslarima ben yokum artik beni arama umutla beklerim zaman yavaslar sevincim kaybolur hüzünler baslar bu aci nereye kadar hadi söyle cek git hayatimdan en iyisi böyle tek cagre kaldi oda unutmak eminim cok zor olacak gün gelecek birgün kara toprak bu bedeni saracak bu aski sensiz yasamaya zaten ben alistim
sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim
sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim
ilk defa aska inanir olmustum ben aradigimi sende bulmustum ama yalan oldu hersey seninkisi bir oyundu anladim gidisine degil caresizligime yanacagim senden bana kalan tek hatiram acilarim acim bitmez kalmadi dermanim söyle simdi ben ne yaparim sana kavusmak icin ellimden gelen herseyi yapmistim ne yapsam yaranamadim
söyle derdin neydi beni üzmek mi basardin en sonunda ask baslamadan bitti korkutugum en cok seylerden biri seni kaybetmek di oda basima geldi sonunda anladim ki ask beni sevmedi
sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim |
|