Admin
Admin
Rep sistemi Aktiflik : (0/0) Başarı Puanı : (0/0) Güçlülük: (0/0)
|
Konu: Ölmeden Önce Söylenen Son Sözler :D Cuma Mart 06, 2009 8:03 pm |
|
|
Rasim abi şööle bi belimi kütürdetsene Yapma abi şeytan doldurur Bak şimdi nasıl balıklama atlıycam Ya bu prizde elektrik var mı? Kocan eve erken dönmez di mi sevgilim? Asıl sen ne diyorsun lan i..ne? Abi bu araba acaip seri ya baksana nasıl basıyom! Gönder ben tutarım Abi "format c:" ne demek biraz önce senin bilgisayarina yaptım da... Kim bekleyecek lan şimdi yeşil ışığın yanmasını Yaww ahmet abi burası fener tribünü değil galiba! Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin? Baba ben hamileyim... Aya bak, kamyon fari gibi! Gel abi burası boyu geçmiyor Ne diyon lan sen siiiiiiiiibbbbbbbooooooooooobbbb Karakoldan neden bu kadar korkuyorsun? Kıpırdamazsan saldırmaz Önüne baksana lan ne çarpıyorsun omuzuma Bu kadar korkma yılanın zehiri alınmış Pardon isteyerek olmadı Merdiveni sıkı tut Müjdemi isterim Rasim abi, bir kızın daha oldu! Korkma bu sılaha 50 seneden beri tek kurşun girmedi Paraşütü yere en yakın ben açayım da görün Korkma hayatım bu arabada abs var, korkacak birşey yok... Sözünü geri alman için sana 5 dakika veriyorum Durumum çok kötümü Doktor Bey? Operasyon başarıyla tamamlandı Bekle Cemil Abi ben bi dalıp çıkayım Bak şimdi nasıl solluycam Ben denedim hiç korkmayın Vakkas Abi, sana öyle böyle diyorlar Olum 5 taş çaldım ruhunuz bile duymadı Bak şimdi aynısını geri geri yapıcam |
|